Pages

Penjualan di Hospital Baru2-baru ni..(^_^)

Disebabkan hari yang terlampau sibuk sangat untuk buat barang orang dan tempahan di Hospital..terpaksa tolak dan tangguh permintaan yang lain..maaf ye yang saya tak sempat nak layan tu..insyaallah saya bagi sepenuh masa kat korang nanti..Ini ada sedikit gambar yang sempat ambil apabila mereka membeli di Eymasu And World Craft..



terima kasih membeli di Eymasu And World Craft..sebenarnya ramai yang beli tapi tak sempat nak ambil gambar...hurm..tu la sape suruh p jaga sorang2..hehe

*gambar agak blur sedikit..biasa la guna hanset murah..janji ad fon(^_^)

No comments: